Bearnaise er Dyrenes Konge
Heartbeats.dk
Kategorier: Kunst
Lyt til den sidste episode:
Podcasten er sponsoreret af HelloFresh
Kød spillede i mange år hovedrollen på de største madscener rundtomkring i verden, men sådan er det ikke nødvendigvis længere. De plantebaserede menuer har vundet indpas på selv de største Michelin-resturanter, og én af dem er Geraium, som i 2021 valgte at gå kødfri.
Kokkenhjernen bag den bredt anerkendte resutrant hedder Rasmus Kofoed, og både privat og professionelt boltrer han sig i planteverdnens sæsonbaserede råvarevariationer. I dette afsnit af 'Bearnaise er Dyrenes Konge' deler han ud af nogle af hans bedste tricks til at få vegansk mad til at smage af mere. Politiker og tidligere kok Franciska Rosenkilde byder også ind med hendes bedste råd til at spise plantebaseret, og så kommer hun også med et bud på, hvad der skal til, hvis vi skal omstille os fra et kødproducerende landbrug til at leve mere bærerdygtigt.
Vært: Martin Kongstad
Gæst: Rasmus Kofoed & Franciska Rosenkilde
Speak: Claes Bang
Klip: Mikkel Weinell
Redaktør: Emil Norsker
Tidligere episoder
-
30 - Hvordan får man plantebaseret mad til at smage af mest muligt? Wed, 28 Feb 2024
-
29 - Hjemme hos Søren Gericke - del 2 Wed, 21 Feb 2024
-
28 - Hjemme hos Søren Gericke - del 1 Wed, 14 Feb 2024
-
27 - Modeuge special Wed, 07 Feb 2024
-
26 - I Rom med Eva Ravnbøl Wed, 31 Jan 2024
-
25 - På Ambra med Ditte Okman Wed, 24 Jan 2024
-
24 - På Theo med Lars Worning Wed, 17 Jan 2024
-
23 - Året der gik Bearnaise - del 2 Wed, 10 Jan 2024
-
22 - Året der gik Bearnaise - del 1 Wed, 03 Jan 2024
-
21 - En penthouselejlighed i Rom med Claes Bang Wed, 27 Dec 2023
-
20 - Best of Bearnaise del 2 - til kokkene Fri, 01 May 2020
-
19 - Best of Bearnaise del 1 Fri, 24 Apr 2020
-
18 - På besøg hos Brian Mark Hansen på Søllerød kro Fri, 17 Apr 2020
-
17 - En slentretur med mesterkokken Christian Puglisi del 2 Fri, 10 Apr 2020
-
16 - På slentretur med stjernekokken Christian Puglisi del 1 Fri, 03 Apr 2020
-
15 - På besøg hos madlogen 'Chaîne des Rôtisseurs' Fri, 27 Mar 2020
-
14 - På banen med William Kvist Fri, 20 Mar 2020
-
13 - Bearnaisemagasinet - Bo Bech i New York, karrykursus og Verdens-Claess Fri, 13 Mar 2020
-
12 - Frokost i Rom og sagaen om Cacio e Pepe Fri, 06 Mar 2020
-
11 - By-kvæg i tre etager Fri, 28 Feb 2020
-
10 - Digterkokken Chano Jørgensen Fri, 21 Feb 2020
-
9 - Michelin special Fri, 14 Feb 2020
-
8 - Alfredo Tesio savner søndagen i Rom Fri, 07 Feb 2020
-
7 - Sofie Wochner har åbnet ny restaurant i Rom Fri, 31 Jan 2020
-
6 - Hvad blev der af Maja Petrea Fox? Fri, 24 Jan 2020
-
5 - Bo Bech opfinder en ret del 2 Fri, 17 Jan 2020
-
4 - Bo Bech skaber en ret del 1 Fri, 10 Jan 2020
-
3 - På Osteria 16 med Emma Rosenzweig Fri, 03 Jan 2020
-
2 - Året der gik Bearnaise del 2 Thu, 26 Dec 2019
-
1 - Året der gik Bearnaise del 1 Wed, 25 Dec 2019